Egyéni konzultáció

egyeni_konzultacio.jpg

Jóban lenni önmagammal, harmóniában élni.

A mai világban ez olyan kincs, olyan áldás, aminél nagyszerűbbet nehéz elképzelni. Szeretni, tisztelni önmagamat, nagyra becsülni, az összes erényemet, értékemet, erősségemet ismerni és élni, az összes ügyetlenségemmel jóban lenni, elfogadni azokat; egy nemes és kiművelt élet alapállása. Úgy is fogalmazhatnám, hogy helyreállítani az egységet önmagammal, helyreállítani a testi és lelki egészségemet.

Ebből a belső stabilitásból tud aztán kinyílni egy szép párkapcsolat, családi harmónia, barátságok, közösség, olyan világ körülöttem, ami az örömömet, elégedettségemet, derűmet táplálja.

Amikor a világra nézek, ezt látom az emberekben. Nyilván nem mindenki ilyen, de mindenkiben benne van a nagyszerű élet lehetősége. Ezt a lehetőséget látom benned is, aki úgy döntöttél, hogy elolvasod ezeket a sorokat, és megígérhetem, ez nem csak lehetőség benned, hanem egy kibontakozó valóság, már ebben a pillanatban is az, pedig még nem is ismerjük egymást.

Az, hogy teljes valóságod tudjon lenni, abban én nagyon sokat tudok segíteni.

Segítőnek hívom magam, mert az embereket ehhez a belső rendhez, stabilitáshoz segítem a példámmal elsősorban, tapasztalatommal, és tudásommal. Ez az én nagy küldetésem az életemben, tanítani és segíteni jó és derűs életet élni, önmagaddal a legnagyobb harmóniában lenni, amiből aztán kinyílik számtalan lehetőség az életben, párkapcsolat, hivatás, egészség, stb.

Kinek érdemes hozzám fordulni?

Aki nincs jól önmagával, szorong, nyugtalan, alacsony az önbizalma, nincs önértékelése.

Aki nincs jól a párkapcsolatában, boldogtalan.

Aki nem érzi, hogy az útján járna, dolgozik, de nem azt teszi, ami teljességet adna neki, boldogtalan.

Aki egyedüllétben él, és már elfogyott minden indoka ezt az állapotot fenntartani, és végre társat szeretne.

Aki túl sokáig élt abban a tudatban, hogy sérült, beteg, családi és egyéb traumái árnyékában nyomorogva, és végre jól szeretne lenni.

Aki egyszerűen szeretne kiteljesedni, kerek, egész, derűs életet élni.

Ezekben tudok segíteni, hogy alkoss és teremts magadnak egy szép belső és külső világot, ahol megleled a boldogságodat.

Nyilván okkal jutottam el hozzád, okkal olvasol még mindig, valami „véletlen” hozzám küldött. Gyere, tegyünk rendet az életedben, csupán annyit szükséges tenned, hogy egyeztetünk egy időpontot, találkozunk (vagy videokonferencia formájában beszélünk), konzultálunk, és nekivágunk a folyamatodnak. Nyilván, ahány ember, annyi féle út, így a konzultáción fogok javasolni egyéni utat, éppen mire van szükséged.

Részvétel a konzultáción: 10 000 Ft

Időpont egyeztetés a lenti elérhetőségeim egyikén.

Szeretettel:

Sebestyén Zoltán

emberforman@gmail.com

+36 30 977 1853

Az egészségügyről szóló 1997.évi CLIV.Tv. (Egészségügyi TV.) szerint diagnosztizálást és pszichoterápiát, klinikai  szakpszichológus illetve pszichoterapeuta végezhet. Nem rendelkezem pszichoterapeuta, pszichiáter, pszichológus végzettséggel, az általam alkalmazott módszerek kizárólag az önismeretben nyújtanak segítséget, és egészséges pszichéjű egyéneknek szól, nem helyettesíti az orvosi ellátást.